DUYURULAR

GÖRÜŞ TALEBİ // Ulusal Meslek Standardı Güncellemesi
( 05 Şubat 2021 Cuma )

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından, gıda sektöründe yürütülen çalışmalar kapsamında “Meyve-Sebze Püre ve Konsantresi Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Nişasta Bazlı Şeker Rafineri Operatörü (Seviye 4)”, “Mısır İşleme Operatörü (Seviye 4)”, “Fermente Ürün Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Peynir Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Tadımcı (Seviye 4)”, “Zeytinyağı Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Süt ve Süt Ürünleri İşleme Operatörü (Seviye 4)”, “Su Ürünleri İşleme Operatörü (Seviye 4)” ve “Meyve- Sebze Suyu ve Alkolsüz İçecek Üretim Operatörü (Seviye 4)” Ulusal Meslek Standartları hazırlanmış olup, söz konusu meslek standartlarının tarafların talep ve beklentilerini tam olarak karşılayarak içerik kalitesinin sağlanması amacıyla en geç beş yılda bir yeniden değerlendirilmesini teminen görüş ve önerilere ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.

Bu çerçevede, gıda sektöründe hazırlanan ulusal meslek standartlarının güncelleme çalışmalarında kullanılmak üzere, aşağıda yer alan bağlantı aracılığı ile ulaşılabilecek standartlara ilişkin görüş ve değerlendirmelerinizin yine aynı bağlantıda yer alan formlara işlenerek 19 Mart 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tarim@eib.org.tr adresine gönderilmesi beklenmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

 

Serap ÜNAL
Genel Sekreter Yardımcısı

Meslek Standartları Güncelleme Formlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.


Ayrıntılı Bilgi İçin: Sertaç Aydoğan