FUAR VE HEYET // TİM-İTKİB Dominik Cumhuriyeti (Santo Domingo) Genel Ticaret Heyeti
8 Ekim 2025 Çarşamba
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden (TİM) alınan yazıda; Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, TİM ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) organizasyonu ile Dominik Cumhuriyetine 24-28 Kasım 2025 tarihleri arasında tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirileceği belirtilmiş olup, Santo Domingo şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Dominik Cumhuriyeti’nden iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirileceğinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.
Bahse konu heyete başvuru için son tarih 17 Ekim 2025 Cuma günü mesai bitimi olup bu tarihe kadar aşağıda bağlantısı paylaşılan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerektiği ve firmalardan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 2.900 USD tahsil edileceği belirtilmektedir.
Heyete katılımın, başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının İTKİB Genel Sekreterliğine ([email protected] e-posta adresine) ulaştırılmasıyla kesinleşeceği ifade edilmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
İ. Cumhur İŞBIRAKMAZ
Genel Sekreter
Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Taslak Program
Ayrıntılı Bilgi İçin: Gülce Karhan